VEGA YACHTSPORT

8230 Balatonfüred, Tihanyi út 1.

Telefon: (20) 9350-198
Fax: (87) 340-313
E-mail: vegayacht@vegayacht.hu

Hajóbérlés, rezervációk, tanfolyami jelentkezés:

Telefon: (20) 573- 0202

A Vega Yachtsport 1992 óta működik Balatonfüreden és Budapesten. Fő tevékenységi körünkbe tartozik az elméleti és gyakorlati vitorlásoktatás, vizsgáztatás, hajóbérlés, hajóépítés, javítás, értékesítés, hajóimport és alkatrészkereskedelem, vitorláshajó kölcsönzés, sportprogram szervezés, reklám tevékenység. Foglalkozunk hajóállapot-felméréssel, szakértői véleményezéssel, szaktanácsadással. Közvetítünk és közreműködünk adás-vételeknél.

Célunk: a vitorlázás minden területén tökéletes szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek. Szívesen adunk tanácsot az alapanyagfelhasználási és karbantartási kérdésekben is.

 


 

Balaton 295Szolgáltatásaink

Vitorlázás, hajóbérlés, vitorlás hajóbérlés, yachtcharter, vitorlásbérlés, vitorlás hajókölcsönzés, vitorlás tanfolyam, vitorlás iskola, vitorlás oktatás, vizsgáztatás, hajóépítés, hajójavítás, hajókarbantartás.

Vitorlás oktatás keretén belül több kurzust indítunk kezdőtől a haladóig, rugalmas időbeosztással, egyénileg és csoportosan is. Ha pedig hajóbérlés szolgáltatásunk keltette fel érdeklődését, akkor szükség esetén hajóvezetőt is tudunk biztosítani. Hajóbérlés esetén nagy választékban állnak rendelkezésre Charter-flottánk különböző kategóriájú hajói, a kis jollétól a luxus yacht-ig.

Ifjúsági táborokkal, versenyzői vitorlás ismeretek oktatásával valamint fejlesztő tréningekkel is foglalkozunk.

Cégünk már több mint száz Balaton 25 vitorlás hajót készített, emellett hajóink közül a Balaton 295 típusú vitorlás elnyerte a Pannon Boat Show Legszebb Vitorláshajója címet.

 


 

Báziskikötőnk a balatonfüredi nagy mólón található.

Térkép – Vega Yachtsport, vitorlázás, vitorlásbérlés

Vegayacht - Báziskikötőnk a balatonfüredi nagy mólón található